Thailand 30 days 2014

hemma igen efter min livs resa till Thailand tillsammans med bästa vännen. Har rest runt och besökt bland annat Phuket, Phi Phi & Koh Lipe. Resan har förändrat mitt liv och jag är så tacksam över allt jag fått vara med om.

Koh Lipe

Kata View Point

Surin Beach

Surin Beach

Koh Lipe

Koh lipe

Boendet på Koh Lipe

Phi Phi

Och bäst av allt är att jag fick lära känna en person som nu finns i mitt liv, en person som jag behöver för att må bra. Utan honom nu vet jag inte vad jag skulle göra. <3

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>