Nytt till badrumsskåpet

läste på theyouway om en ny serie från Peter Thomas Roth och blev genast nyfiken ( jag är och har aldrig varit främmande för att testa nya hudvårdsprodukter i princip hela tiden ) Återkommer med recension !

Så här använder du produkterna

1. Foaming cleanser

Applicera två till tre pump på fuktad hy. Massera försiktigt på ansikte och hals. Massera försiktigt runt ögonen tills ögon mascara och övrig ögon make up försvunnit. Skölj med ljummet vatten.

2. Cucumber Gel Masque

Applicera en klick på rengjord hy, låt masken sitta på ungefär 10 minuter. Skölj av masken med kallt vatten – eller låt den sitta över natten för ett extra bra resultat och använd 2 till 3 gånger i veckan.

3. Cucumber De-Tox Hydrating Serum

Appliceras på rengjord hy och på både ansikte och hals.

medium

medium-1

medium-2

 

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>