New York-bo

Så har äntligen en av mina största drömmar i livet blivit sann, jag är alltså officiellt New York-bo. Vägen hit har varit lång och fan vad jag har kämpat med både det ena och det andra för att komma hit men nu är jag äntligen här och oavsett resan hit så har allt varit värt det.

Planen är nu att jag ska studera engelska och affärsengelska här de kommande 6 månaderna och förhoppningsvis stanna efter det och fortsätta livet här.

Instagram media by frokenwendt - På mindre än 6 månader har jag tagit en del risker där bland annat sagt upp mig från två trygga jobb för att fullfölja drömmen att flytta hit och ta mig fan , nu är jag här ❤️ #nyclife

Instagram media by frokenwendt - Den när man tar tunnelbanan in till stan efter skolan och hamnar här istället för i Stockholm 👌

Instagram media by frokenwendt - Blundar för att jag lägger studiebidraget på Marc Jacobs idag... 💸 #nyclife

Instagram media by frokenwendt - Att ha en lärare direkt från Wall Street i kursen " Navigating the english of Wall Street " är obeskrivligt mäktigt. 💵

If I can make it here I can make it anywhere.

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>