Att kunna stå upp för sig själv till 100 procent

Har alltid varit svårt för min del och folk har utnyttjat det. Just nu befinner jag mig där jag är på väg att fastna , fastna med människor som är som gift. Där folk njuter att av se mig skör, där folk tar en plats på min bekostnad. Jag hatar det. Och just precis idag efter att ha umgåtts med människor som ger energi istället för att ta har jag bestämt mig för att göra mig av med giftet i mitt liv.

16585194_1866889083522662_6125737560216961024_n

Känslan när det inte spelar någon roll vad man säger eller gör så är man ändå ingenting för den personen, jag skulle kunna göra eller säga något som personen i fråga tycker är fantastiskt, kul, positivt, bra men bara för att det är just jag så visar personen sin avsky istället och trycker ner. Och jag tar åt mig och har alltid gjort, vilket personer märker och njuter av. Men enough is enough. Nu är det slut och jag ska enbart ha positivitet i mitt liv. Ingen ska någonsin mer få ta min energi.

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>