We keep this love in a photograph

Att hela tiden analysera allt runtomkring. Att exempelvis få en middag ute förstörd för hjärnan fastnar vid omgivningen. Kan aldrig slappna av helt. Att bli misstagen för blyg och dryg när allt handlar om att man läser in andra innan man agerar. Att konstant känna att man måste ha kontroll. Att börja gråta så fort man hör vissa sånger. För man känner så starkt melodierna. Texterna. Att tas för att vara överkänslig. När det enda man gör är att känna. Starkt.

19985121_783253331844115_6554901378311913472_n

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>